DefiSign AED Wandkast Universeel

De DefiSign AED Wandkast Universeel is een deugdelijke en robuuste AED-wandkast met auditief alarm. De kast is voorzien van het internationale ILCOR-logo. Door dit logo in de opvallende groene kleur is de DefiSign wandkast universeel herkenbaar voor iedereen. Het frame van de kast is gemaakt van stevig metaal waardoor dit tegen een stootje kan. Het alarm kan gemakkelijk in-en uitgeschakeld worden met een schakelaar aan de binnenzijde.

Wanneer het alarm ingeschakeld staat en de kast geopend wordt, zal dit een hard geluid van 100dB produceren. Door het glas aan de voorkant van de DefiSign kast, kan er gemakkelijk gezien worden of de AED klaar voor gebruik is. Kortom, een overzichtelijke en stevige binnen wandkast met alarm voor extra zekerheid.

De beste plek

Om uw AED zo toegankelijk mogelijk te maken, kunt u de wandkast het beste plaatsen op een algemeen punt binnen uw bedrijf of organisatie. De kast kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden door middel van 2 bouten. Het alarm werkt op een batterij en de kast is verder niet voorzien verlichting, waardoor de wandkast niet op netstroom aangesloten hoeft te worden. Dit vergemakkelijkt de plaatsing en hierdoor kan in principe iedereen dit verzorgen.

Afmetingen

B= 360 mm
H= 360 mm
D= 200 mm

Deur: 270 x 320 mm

Wat wordt er meegeleverd?

  • DefiSign AED Wandkast Universeel
  • Handvat

Let op: deze kast is geschikt voor iedere AED, behalve de CardiAid.